Home

Firmatekst schrijft voor jou

Fris Op zoek naar een pakkende tekst voor een folder of website, een duidelijk persbericht, een fris verhaal nodig om je boodschap goed over te brengen? Ik kan je daar zeker mee van dienst zijn. De afgelopen jaren heb ik voor kranten en tijdschriften veel verschillende journalistieke producties gemaakt, zoals lange en korte reportages, nieuwsberichten en interviews. Door deze ervaringen ben ik zeker in staat om jou met een tekst op weg te helpen.

Helder Mijn stijl is duidelijk, helder en fris. Prettig leesbaar. Geen langdradige verhalen, maar meteen to the point. Maar als de doelgroep een andere aanpak vereist, dan kan dat ook. Want niet iedereen is gelijk. Dus wil jouw doelgroep een zakelijke tekst? Dan schrijf ik die zakelijke tekst. Maar wel in correct Nederlands en zonder fouten.

Nieuw Sinds kort kun je bij Firmatekst ook terecht voor het vertalen van je Engelse teksten in het Nederlands en vice versa!  Van een simpel persbericht tot een moeilijke technische handleiding. Kijk snel verder en ontdek wat Firmatekst voor jou kan doen. Of neem meteen contact op.

 

  • Firmatekst Firmatekst is Irma Tjassing (1978). Ik woon in de stad Groningen, maar ik ben zeer flexibel en kan alle kanten op. Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de school voor journalistiek in Zwolle.